• Työtä ohjaava

    Coaching

Selkiytä tulevaisuutta, sparraa ja hanki uutta näkökulmaa, puntaroi omaa työnkuvaa ja jaksamista

Ammatillisesti seuraavalle tasolle


”Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa”
– International Coaching Federation

MCID Coaching on tavoitteellinen ja räätälöity esimiehen tai ammattilaisen henkilökohtainen kehitysmatka. Prosessin tuloksena saavutat merkittäviä ja pitkäkestoisia tuloksia ja sinulla on mahdollisuus nousta uudelle tasolle sinulle tärkeiden teemojen kohdalla. Vahva ja tuloksellinen kehitysmatka perustuu ajattelun haastamiseen kysymysten sekä oivalluttamisen kautta. Prosessin aikana teet rohkeita kokeiluja käytännössä.

Haasta itsesi parempaan!

Mistä on kyse käytännössä?

Valmennusprosessi lähtee liikkeelle omien tavoitteiden ja kehitysteemojen asettamisesta. Prosessin kesto voi olla esimerkiksi kaksi kuukautta, sisältäen viisi coaching-sessioita sekä ennakko- ja välitehtäviä. Prosessi voidaan toteuttaa joko kasvotusten tai Skypen kautta ja valmentaja on tavoitettavissa myös kohtaamisten välillä. Tavoitekeskusteluun ja arviointikeskusteluun voidaan tarvittaessa liittää ns. kolmikantatapaaminen, jossa organisaation edustaja on myös paikalla.

Hinta alkaen 890e + alv / prosessi

Petri Paakkari
Certified Business Coach

p. 050 324 0079
petri.paakkari@mcid.fi

Sanottua


Haluamme auttaa.

Ota yhteyttä


Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa! Voit myös heittää meitä viestillä oikeasta alakulmasta löytyvällä chätillä.