• Valmennusohjelma yrittäjille ja johtajille

    MC Monttu

Olisiko aika tehdä muutosta?

Ei enää koskaan yksin


MC Monttu on vuoden mittainen valmennusohjelma, jossa kehität henkilökohtaisia kyvykkyyksiä, välttämättömiä taitoja yrittäjänä/johtajana sekä rakennuspalikoita omaan arkeen. Ohjelma auttaa sinua uusiutumaan ja kirkastamaan yrityksesi identiteetin ja tarjooman. Luottamuksellinen ryhmä auttaa luomaan ihmissuhteita, jotka auttavat uusien kumppanuuksien rakentamisessa.

Aja oma ajoneuvosi rasvamonttumme pukille. Tarkastelemme yhdessä mitä konepellin alla on. Menetkö navigaattorilla, paperikartalla vai fiilispohjalla? Kenen kanssa teet matkaa? Tuunaamme tarvittavia elementtejä ja katsastamme myös yrittäjän kuntoa.

Aja siis yrityksesi rohkeasti pukille!

 

Johannan tarina


”Lähdin mukaan Mc Monttu valmennukseen koska koin olevani yrittäjänä henkisesti yksin kaikkien haasteiden kanssa.”

Johanna Vauto, Ohjelmatoimisto Kristalli Oy

Valmennuksen teemat


Teema nro.

*

Orientaatiopäivä

Perehtyminen tulevaan ohjelmaan ja käytänteisiin. Tutustuminen muihin ryhmäläisiin ja valmistautuminen ensimmäiseen lähijaksoon.

Teema nro

1

Katsotaan konepellin alle

Paalutetaan tapa oppia yksin ja yhdessä. Tehdään yrityksen katsatus ja diagnoosi. Tarkistetaan yrittäjän oma oppimisprosessi, sekä yrittäjän oma yhteisö ja sen oppiminen.

Teema nro.

2

Navigaattorilla, kartalla vai fiilispohjalla

Mitä on yrityksen ja sen yhteisön johtaminen? Millainen on yrityksen ja yhteisön kulttuuri? Mitkä ovat strategiset painopisteet ja missä on visio?

Teema nro.

3

Ketä on kyydissä, miksi ja miten

Kehitetään asiakkuuksia, pohditaan kumppanuuksia toiminnan kulmakivinä ja annetaan asiakkaan toimia innovaattorina.

Teema nro.

4

Duunarista tuunari

Mikä on yrityksen brändi-identiteetti ja tarjooma? Miten duunarista saadaan korkeamman tason tuunari?

Teema nro.

5

Liivien jako ja viimeinen kokousajo

Yrittäjän oman identiteetin kirkastus. Yhteisen matkan päättäminen ja oppien kirkastaminen. Näky uudesta tulevaisuudesta.

YdinajatuksetYrittäjä oppii parhaiten yrittäjältä, johtaja johtajalta. Kehitämme ainoistaan osallistujien tarpeellisia ja ajankohtaisia aihioita. Emme opiskele varastoon!


Tyypillisesti keskitymme arjessa tekemiseen. Huoltopäivät antavat aikaa ajatteluun. Yhdessä ajattelu laajentaa ja kirkastaa ajatuksia, mikä näkyy parempina päätöksinä ja tekemisenä.


Kehität myös itseäsi, et vain yritystäsi. Yrittäjän on myös itse oltava kehityksen kohteena.


Aktiivinen verkosto rakentuu aitojen suhteiden pohjalle. Nämä ovat elinehto uusille kumppanuuksille. Ei enää koskaan yksin!

Mitä seuraavaksi?

Kolme askelta


Vaihe

01

Ota yhteyttä

Haluamme auttaa sinua. Jätä numerosi alta löytyvään kenttään. Saat meiltä apua niin valmennukseen liittyvissä kysymyksissä kuin tutkintoon hakeutumisen kanssa.

Vaihe

02

Päätösten aika

Päätä, haluatko tutkinnon vai riittääkö sinulle pelkkä valmennus. Jos haluat suorittaa tutkinnon, valitse oma kehittämistehtäväsi. Saat myös tähän apua meiltä. Jos suoritat vain valmennuksen, niin tämä on viimeinen vaihe ennen valmennuksen alkamista!

Vaihe

03

Kehitystehtävä

Suunnitellaan kehitystehtävä ja tehdään ilmoittautumiset tutkinnon suorittamiseksi. Matka voi alkaa!

Syväsukellus yrittäjänä kehittymiseen.

Ota yhteyttä


Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa! Voit myös heittää meitä viestillä oikeasta alakulmasta löytyvällä chätillä.