• Mestarivalmentaja / Master's Coaches

    Valmentajaohjelma

Astu sivuun ja anna tiimiläistesi pelata

Löydä itsesi valmentajana


”Olemme siirtymässä hammasrataskaudesta artistikauteen.”
-Ilkka Halava, tulevaisuudentutkija

Nykyisessä muutosnopeudessa vastuuta ja sitä myöten myös vapautta on siirrettävä yhä enemmän sinne, missä varsinainen työ tehdään. Esimiestyö roolina vähenee, mutta johtajuutta odotetaan silti yhä enemmän. Millaista on uuden ajan johtaminen, jossa luotetaan yksilön vapauteen ja kykyyn tehdä itseohjautuvia päätöksiä? Miten synnytetään yhdessä oppimisen kulttuuria, joka vie organisaation seuraavalle tasolle? Mitä jää enää johtajalle tässä kaikessa?

Astu mukaan valmentajaohjelmaan, jonka avulla kehität uusia työkaluja omaan työkalupakkiisi, ratkaiset organisaationne polttavia arjen haasteita ja löydät samalla myös omaa henkilökohtaista tarkoitustasi. Vuoden kuluessa, viiden kolmipäiväisen lähijakson aikana sukellamme yhdessä porukkana mielenkiintoisiin teemoihin ja haemme konkreettisia vastauksia arjen kysymyksiin. Ennen kaikkea pääset kuitenkin kasvamaan itse johtajana.

 

 

Disclaimer, OBS, huomio:

  • Valmennuksessa emme pidä ainoatakaan luentoa
  • Emme tule kertomaan teille vastauksia, koska se on konsulttien hommaa se
  • Emme auta ratkomaan pintaraapaisuja vaan juurisyitä
  • Kun puhumme valmentamisesta, tarkoitamme oikeasti valmentamista itseohjautuvuuden ääripäässä
  • Valmennus saattaa aiheuttaa voimakasta halua ottaa oma elämä haltuun

Palautetta ohjelmasta


Valmennuksen teemat


Teema nro

1

Oppimisen johtaminen

Maailma muuttuu nopeasti. Kun puhutaan muutoksesta, niin keskeisintä on oppiminen muuttuvassa toimintaympäristössä. Tiimioppiminen nopeuttaa yksilön oppimisprosessia. Miten synnytetään oppimisen edellytyksiä? Miten jokainen voi jakaa tietoa, jotta syntyisi yhteinen ymmärrys? Mikä estää minua oppimasta?

Teema nro.

2

Johtamisen uusi normaali

Johtaminen on murroksessa. Entä jos ei tule enää normaalia, tasaista tilaa? Hierarkisuus häviää, johtamista odotetaankin kaikilta, ja verkostomainen toiminta lisääntyy. Millaista johtajaa tämän keskellä tarvitaan? Mitkä ovat johtajuuden keskeiset kulmakivet itseohjautuvuuden ja luovuuden keskellä? Vai tarvitaanko johtajia enää lainkaan?

Teema nro.

3

Asiakas innovaattorina

Asiakas on organisaatiosi lähtökohta. Tiedätkö kuka on asiakkaasi? Mikä on hänen tuskansa? Mitä tapahtuu, jos asiakas saisi olla osa tiimiänne? Oletko antanut asiakkaasi puhua niin, että sinä vain kuuntelet?

Teema nro.

4

Organisaation identiteetti

Brändi ei omista asiakkaita, vaan brändi on aina asiakkaan hallussa. Mikä on teidän organisaationne identiteetti? Mistä se löytyy? Miten se näkyy ulospäin ja käy vuoropuhelua eri ympäristöissä? Kuka päättää brändistä?

Teema nro.

5

Valmentavan johtajan identiteetti

Loppujen lopuksi kyse on sinusta yksilönä. Mitä tulee paikalle kun sinä tulet paikalle? Kuka olet? Missä sinun kuuluu olla ja taistella? Tiedätkö mihin sinua ei ole kutsuttu? Mitä tekisit, jos et pelkäisi?

Teema nro.

*

Uuden synnyttäminen

Kaikkien valmennuskertojen halki kulkee teema uuden luomisesta. Mistä löytyy teoriaa? Miten teorioita yhdistetään ja sovelletaan juuri tähän hetkeen sopivaksi? Mikä toimii käytännössä ja mikä ei? Missä on sinun rohkeat kokeilusi? Mitä tapahtuu tämän valmennusprosessin jälkeen? Mitä uutta sinä lähdet luomaan?

Ydinajatukset


Valmentajuus
Rohkeat kokeilut
Ajattelun muutos
Verkosto

Mitä seuraavaksi?

Neljä askelta


Vaihe

01

Ota yhteyttä

Haluamme auttaa sinua. Jätä numerosi alta löytyvään kenttään. Saat meiltä apua niin valmennukseen liittyvissä kysymyksissä kuin tutkintoon hakeutumisen kanssa.

Vaihe

02

Päätösten aika

Päätä, haluatko tutkinnon vai riittääkö sinulle pelkkä valmennus. Jos haluat suorittaa tutkinnon, valitse oma kehittämistehtäväsi. Saat myös tähän apua meiltä. Jos suoritat vain valmennuksen, niin tämä on viimeinen vaihe ennen valmennuksen alkamista!

Vaihe

03

Työyhteisösi

Keskustele työnantajasi kanssa valmennuksen suorittamisesta ja mahdollisesta oppisopimuksesta. Esittele kehitystehtävä ja sopikaa yhdessä työpaikkaohjaajasta.

Vaihe

04

Oppisopimus

Ota yhteyttä oman paikkakuntasi oppisopimustoimistoon ohjeistuksen mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää, ole meihin yhteydessä!

Syväsukellus valmentavaan johtajuuteen.

Ota yhteyttä


Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa! Voit myös heittää meitä viestillä oikeasta alakulmasta löytyvällä chätillä.