• Organisaatiolle

  Kulttuuri syö strategian ja ihmiset aamupalaksi

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan ennen, mutta se ei tule muuttumaan

Enää koskaan yhtä hitaasti


Muutos on tässä ajassa vakio. Organisaation on kyettävä muuttumaan ajasta ja paikasta riippumatta. Hirvittääkö muutoksen määrä ja nopeus? Laita turvavyö kiinni, se ei hidastu enää koskaan.

Usein muutoksen tiellä ovat ihmiset itse ja heidän toimintakulttuurinsa. Miten johdetaan kokonainen organisaatio pisteestä A pisteeseen B niin, että kaikki haluavat olla mukana? Miten muutosvastarinta käännetään voimavaraksi? Miten saadaan vähennettyä ihmisten pahoinvointia kiireen ja stressin keskellä?

Me luomme aidosti valmentavia prosesseja teidän lähtökohdistanne, teidän työntekijöitä osallistaen ja täydellä rahat takaisin -takuulla. Voiko meitä riskittömämpää konsulttitaloa olla?

Mitä asiakkaamme sanovat?


Tunnistatko jonkun seuraavista väittämistä?

Pikadiagnoosi


 • Ihmiset kokevat olevansa jatkuvassa kiireessä ja kaaoksessa
 • Työyhteisön sisäinen luottamus rakoilee ja on syntynyt kuppikuntia
 • Kalenteri täyttyy jatkuvasti turhista palavereista
 • Verkostoyhteistyön haasteet ja rajapinnat tuntuvat vaikeilta hahmottaa
 • Myynti toimii, mutta myynnin johtaminen sakkaa
 • Työntekijät vaihtavat työpaikkaa paremman palkan perässä
 • Liiketoiminnan kasvu on pysähtynyt ja toimintaa täytyisi tehostaa
 • Johtajien ja alaisten väliltä puuttuu arjen tasolla oleva kommunikaatioyhteys
 • Työntekijöiden roolit ja niitä seuraavat päätökset ovat epäselviä

 

Jokainen näistä haasteista on ratkaistavissa. Me emme siihen pysty
ulkopuolelta, mutta autamme teitä pystymään.

Seisomme ihmisen puolella, kahlitsevaa kulttuuria vastaan

Aidosti valmentava ote


Me emme tule kertomaan teille miten asiat täytyy tehdä. Se on konsulttien hommaa, ja usein vain lisää tuskaa eikä poista sitä. Valmentajina me luomme ympäristöjä, joissa te pääsette kehittämään, oivaltamaan ja puhdistamaan kulttuuriin pesiytyneitä toimintatapoja. Kulttuurin muutos on mahdollinen, ja se täytyy johtaa organisaation sisältä käsin.

Palaverin siirtäminen maanantaiaamulta keskiviikkoiltapäivään ei riitä. Toiminta voi hetkellisesti muuttua, mutta kulttuuri pysyy. Kestävien tulosten syntymiseksi on muutettava ajattelutapoja. Sen sijaan että kysyisit ”Miten vähennämme sairauspoissaoloja?” kysy että ”Miten saamme työhön sellaisen imun, että töistä poisoleminen on mahdollisimman vaikeaa?”.

Muuta ajattelua, koska toiminta ja tulokset
tottelevat ajatuksista syntyvää kulttuuria.

Saat lisätietoa klikkaamalla laatikkoa

Valmiit ohjelmamme


Diagnoosipäivä


Yhden päivän valmennus, joka kirkastaa kehittymisen kannalta kriittisimmän pullonkaulan. Toimii hyvin ensimmäisenä yhteisenä projektina, jossa tutustutaan molemmin puolin toimintatapoihin.

Tiimivalmennus


Diagnoosipäivän jälkeen rakennetaan usein hoitosuunnitelma diagnoosista saatujen tulosten ympärille. Tyypillisesti tiimivalmennusprosessi kestää 3-5 valmennuskertaa. Ota yhteyttä!

Valmentajaohjelma (Master's Coaches)


Valmentavan johtamisen ohjelma, joka kasaa eri aloilta ja organisaatioista johtajia ja esimiehiä yhteen. Mahdollisuus suorittaa myös JYET-tutkinto ja MCID Coach -sertifikaatti.

Adapteri


MC-ohjelman jälkeen on mahdollista rakentaa organisaatiolle adapteriprosessi, jossa valmentavan johtamisen periaatteet viedään käytäntöön asti. MC-ohjelman käyneellä on myös mahdollisuus sertifioitua tässä yhteydessä.

Jos kaikki on hyvin, emme voi auttaa

Mistä aloittaisimme?


01

Yhteydenotto

Soita, lähetä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö chättiin tai lomakkeella. Vastaamme 24 tunnin kuluessa!

02

Tapaaminen

On tärkeää kuulla lisää teistä, mutta myös teidän kuulla meistä. Olemme ihmisiä molemmin puolin, ja siksi meidän on tapaamisen kautta rakennettava tätä yhdessä.

03

Yhteistuotanto

Valmennuksen sisältö syntyy teidän kanssanne yhteistuotannossa. Me emme marssi kertomaan mitä teidän tulee tehdä, vaan me autamme teitä, jotta löydämme vastaukset yhdessä!

04

Tulokset

Tulokset, joita ei voida mitata, eivät ole tuloksia. Meitä kiinnostaa aito muutos. Jos valmennuksemme ei saa aikaan muutosta niin hyvitämme laskun ja pyydämme anteeksi tuhlattuamme aikaasi.

Olemme teitä varten.

Voidaanko tavata?


Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa! Voit myös heittää meitä viestillä oikeasta alakulmasta löytyvällä chätillä.