• Esimiehelle

    Kaikki kaatuu johtamiseen, ja johtaminen puutteelliseen viestintään

Muutosnopeus ja vaatimukset nousevat, vaikka samalla resurssit vähenevät

Tuntuuko johtaminen vaikealta?


Työpäiväsi täyttyvät palavereista yhtä nopeasti kuin sähköposti maanantai-aamuisin. Yrität kovasti johtaa ihmisiä, mutta et ole varma esittävätkö he tekevänsä töitä vai antavatko oikeasti koko potentiaalinsa käyttöön. Eikä siinä vielä kaikki, menneisyydessä epäonnistuneet muutosprosessit kaivelevat takaraivossa edelleen. Haasteiden keskellä mietit jälleen, onko tämä kaikki vaivan arvoista?

Jos olet siinä onnellisessa asemassa että teillä on kaikki hyvin, johdettavanasi on täydellisiä yksilöitä, ja kuin taikaiskusta he ymmärtävät toisiaan ja työskentelevät huipputiiminä, niin soita, haluamme nähdä sen ihmeen. Jos taas jostain syystä tuntuu että teillä saattaa olla joitain kommunikaatio-, luottamus- tai työskentelyhaasteita niin jatka eteenpäin. Et ole ainoa esimies, joka painii näiden ongelmien kanssa.

Meillä on ratkaisu kaikkiin johtamisongelmiisi. Se ei ole mitään digitaalista, eikä se ole edes kallista. Anna meille hieman aikaa niin tulokset muuttavat koko työympäristösi. Liian hienoa ollakseen totta?

Mitä asiakkaamme sanovat?


Tässä on ratkaisu kaikkiin johtamisongelmiisi

Dialogi


Johtaminen on ennenkaikkea vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Ihmisten työskentely on vuorovaikutusta eri tahojen kanssa. Kaikkien ongelmien juuret on ratkaistavissa oikeanlaisella vuorovaikutuksella.

Ja dialogi on enemmän kuin vuorovaikuttamista. Dialogi on yhdessä ajattelemisen taitoa. Miten luot sellaisen luottamuksellisen tilan, jossa kaikki ihmiset ympärilläsi ajattelevat kuin yhtenä? Ihmiset luottavat toisiinsa ja uskaltavat tuoda esiin erilaisia näkökulmia, ja puhua hankalistakin ristiriidoista avoimesti. Välillä huudetaan, välillä innostutaan, mutta aina keskitytään aiheeseen ja kehitetään omia työskentelytapoja. Tuntuuko mahdottomalta? Ei ole. Vaatii vain ammattitaitoa luoda sellainen ympäristö, synnyttää riittävästi luottamusta ja purkaa pommit oikeassa järjestyksessä. Jokainen johtamishaaste on ratkaistavissa dialogissa.

Ole hyvä, saa suorittaa.

Entä jos käännetään katse johdettavista sinuun?

Mitä tekisit, jos et pelkäisi?


Eli kolkuttaako sittenkin jossain syvemmällä? Työ ja vapaa tuntuu vaikealta tasapainottaa, henkiset resurssit uppoavat jonnekin arjen pyörteisiin ja aloitat kaikki tulevaisuuden haaveet sanoilla ”sitten kun”. Sisälläsi oleva pieni ääni kysyy sinulta vaikeita kysymyksiä, mutta vaiennat sen säännöllisesti.

Aki Hintsan sanoin, ”menestys on fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sivutuote”. Sinulla on yksi johtamistyökalu yli muiden; sinä itse. Sinä johdat omalla persoonallasi, joten ei ole samantekevää mitä sisälläsi tapahtuu. Pystytkö johtamaan itseäsi? Tiedätkö 1) kuka olet2) mitä tavoittelet ja 3) hallitsetko elämääsi?

On vaikea kestää nykymaailman muutospainetta ja stressiä, jos oman elämän core, ydin, ei ole hyvin valettu.

Saat lisätietoa klikkaamalla laatikkoa

Valmiit pakettimme


Ensiapupalvelut


Jos hätä on juuri nyt eikä ensi viikolla, niin meillä on nopean toiminnan sparrauspalveluita sinulle. Suotta luet edes pidemmälle, klikkaa tästä yhteystiedot auki ja soita toimarille!

Työtä ohjaava coaching


Tarjoamme työtä ohjaavaa coachingia yksilöille esimerkiksi ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun tueksi. Prosessi voi olla esimerkiksi muutamasta kerrasta kymmeneen kertaan.

Valmentajaohjelma (Master's Coaches)


Valmentavan johtamisen ohjelma, joka kasaa eri aloilta ja organisaatioista johtajia ja esimiehiä yhteen. Mahdollisuus suorittaa myös JYET- tai TKEAT-tutkinto.

Sertifiointi


MC-ohjelman jälkeen on mahdollista liittyä laajempaan verkostoon ja suorittaa MCID Coach -sertifikaatti, joka toimii todistuksena tiimivalmennusosaamisesta.

Jos kaikki on hyvin, emme voi auttaa

Ratkaisuja riemullisiin haasteisiin


Esimerkki

1

Johtamiskäytänteiden kehittäminen

Johtaminen on muidenkin kuin vain sinun vastuullasi. Voidaan esimerkiksi katsoa yhdessä nykyisiä johtamiskäytänteitä ja miettiä, miten saadaan kaikki mukaan samaan johtamislaivaan ja tulokset nousukiitoon.

Esimerkki

2

Oma kasvu ja kehittyminen

Sinä olet tärkein johtamistyökalusi. Siksi on olennaista että oma kasvusi on hyvässä suunnassa. Yksilövalmentajamme voivat sparrata ja pitää huolta siitä, että sinä kehityt ja synnytät hedelmää.

Esimerkki

3

Konfliktit ja luottamuksen puute

Valtaosa tiimin ongelmista nivoutuu jossain muodossaan keskinäisen luottamuksen puutteeseen. Anna meidän luoda ympäristö, joka laittaa ihmiset kohtaamaan toisensa ja ongelmansa, ja vieläpä ratkaisemaan ja selviytymään niistä eteenpäin.

Haluamme auttaa sinua.

Voidaanko tavata?


Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa! Voit myös heittää meitä viestillä oikeasta alakulmasta löytyvällä chätillä.