• Oppilaitokselle

    Etsimme kumppania – tositarkoituksella

Yhdessä asiakkaan parhaaksi

Valmentavan johtajuuden valmennustalo


Tutkintoyhteistyö oppilaitoskumppaneidemme kanssa on ollut yksi keskeinen yrityksemme kivijaloista jo vuosikymmenen ajan. Olemme kasanneet yhdessä kumppaniemme kanssa satoja valmennusryhmiä korkealla asiakastyytyväisyydellä ja valmistumisasteella.

Ryhmät täyteen, korkea valmistumisprosentti, sekä pitkä kokemus erilaisista tutkinnoista. Olemmeko täydellinen match?

Mitä asiakkaamme sanovat?


Tutkinnot


Näihin tutkintoihin olemme jo rakentaneet prosesseja:

  • Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
  • Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto
  • Lähiesimiestyön ammattitutkinto
  • Yrittäjän ammattitutkinto

Emme tee töitä kaikkien halukkaiden kanssa

Arvojen mukaista toimintaa


Haluamme tehdä asiat yhteistuotannossa kumppaneidemme kanssa. Se tarkoittaa työskentelyä ja voittoa molemmille osapuolille. Pitkällä kokemuksella erilaisista kumppaneista voimme sanoa että tämä ei ole itsestäänselvyys, vaan sen eteen on tehtävä lujasti töitä. Jos sopimus ei tuota voittoa molemmille osapuolille, niin silloin sitä ei allekirjoiteta.

Yrittäjinä tunnemme asiakkaidemme haasteet, ja siksi valmistavat koulutuksemme vastaavat heidän haasteisiinsa. Rakennamme prosessit asiakkaan oppimisen ja oivaltamisen varaan, emmekä pidä omia luentoja. Lisätietoa valmennusfilosofiastamme löytyy täältä.

Tunnemme myös Suomen koulutuskentän ja tutkintotahojen haasteet. Tiedämme miten reformin tuulet riepottelevat toimintatapoja, ja haluamme auttaa teitä siinä. Tutkintoyhteistyö ei ole sitä että molemmat osapuolet hoitavat oman osuutensa, vaan että tuotamme yhteisellä panoksellamme arvoa yhteiselle asiakkaallemme.

Pitkällä kokemuksella kehitettyjä

Valmiit ohjelmamme


Master's Coaches


Valmentavan johtamisen ohjelma. Suunnattu esimiehille ja johtajille. Toimii hyvin JYET, TKEAT ja lähiesimiestyön ammattitutkintoon.

MC Monttu


Yritysjohtamisen kehitysohjelma. Suunnattu yrittäjille. Toimii valmistavana koulutuksena (JYET) johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon. Toteutetaan yhteistuotannossa Chessmate Oyn kanssa.

MySTAGE


Alkuvaiheen yrittäjien alusta, suunnattu aloitteleville yrittäjille. Toimii valmistavana koulutuksena (YA) yrittäjän ammattitutkintoon. Toteutetaan yhteistuotannossa Chessmate Oyn kanssa.

CoachingTaito


Yksilöcoachingiin keskittyvä valmennus. Toimii valmistavana koulutuksena tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon.

Tässä muutama vaihtoehto keskustelunaloitukseksi

Mistä aloittaisimme?


01

Valtakunnallisen ryhmän toteutus

Koulutusorganisaatio myöntää oppisopimukset ja ohjaa tutkinnot valtakunnalliseen ryhmään. Me hankimme asiakkaat ja vastaamme valmistavasta koulutuksesta.

02

Tutkintoyhteistyö valtakunnallisesti

Koulutusorganisaatio ohjaa tutkinnot valtakunnalliselta ryhmältä, jossa oppija hakee mahdollisen oppisopimuksen alueensa oppisopimustoimistolta. Me hankimme asiakkaat ja vastaamme valmistavasta koulutuksesta.

03

Paikallisen ryhmän toteutus

Koulutusorganisaatio myöntää oppisopimukset ja ohjaa tutkinnot paikalliseen ryhmään. Me hankimme asiakkaat ja vastaamme valmistavasta koulutuksesta.

04

Muu, mikä?

Etsimme kumppaneita, joiden kanssa voimme tuottaa yhdessä lisäarvoa asiakkaallemme. Räätälöisimmekö uuden prosessin? Vai tarvitsetteko ehkä sisäistä prosessia, esimerkiksi otsikolla ``Opettajasta työelämävalmentajaksi``?

Me haluamme auttaa teitä

Voidaanko tavata?


Tarja Selkäinaho

Tarja Selkäinaho

Valmentaja, MCID Head Coach

+358 44 2780 472
tarja.selkainaho@
mcid.fi

Petri Heinonen

Petri Heinonen

Valmentaja, MCID Head Coach

+358 40 7062 868
petri.heinonen@
mcid.fi

Petri Paakkari

Petri Paakkari

Sertifioitu valmentaja

+358 50 324 0079
petri.paakkari@
mcid.fi

Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme sinulle vuorokauden kuluessa! Voit myös heittää meitä viestillä oikeasta alakulmasta löytyvällä chätillä.