Muutos on mahdollinen, ja sitä voi johtaa

Olemme valmentaneet satoja organisaatioita kymmenien vuosien aikana, seuranneet yhteiskunnan kehitystä uudella vuosituhannella ja kuunnelleet ihmisten tarpeita muutosjohtamisen keskellä. Kaikkia erilaisia organisaatioita yhdistää yksi ja sama haaste; johtaminen muutoksen keskellä.

Onko sinusta koskaan tuntunut siltä että sinulta puuttuvat juuri ne oikeat työkalut haastavan tilanteen johtamiseen? Konflikti leijuu ilmassa mutta siihen on hankala tarttua? Koko tiimi pitäisi johtaa uuteen suuntaan, mutta et tiedä notta mitenkä?

Varustamo antaa sinulle vastauksia tähän. Tutustumalla Varustamon tietoverkkoon ymmärrät paremmin ihmisiä ympärilläsi, opit näkemään mahdollisuuksia arjen keskellä ja löydät konkreettisia työkaluja haasteiden ratkomiseen. Soveltamalla Varustamon treenejä käytännössä nostat ihmiset ympärilläsi seuraavalle tasolle ja helpotat omaa tuskaasi kiireen ja paineen keskellä.

Olit sitten johtaja, esimies tai työntekijä, niin Varustamo antaa vastauksia ihmisten väliseen vuorovaikutukseen!

Valmentavaa johtajuutta ja Varustamon tietoa soveltamalla voit saavuttaa esimerkiksi

… oman työhyvinvoinnin merkittävää parantumista
… kaikkien työntekijöiden korkeampaa sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin
… huomattavasti vähemmän sairaspoissaoloja
… konkreettista liikevaihdon kasvua
… parempaa asiakaspalvelua
… kirkkaamman merkityksen omalle työllesi

”Valmentava johtaminen on tekniikan lisäksi sitä, että kohtaa ihmisen ja saa hänestä hänen parhaansa esille. Identiteettini johtajana on muovautunut ja kirkastunut. Tämä on avannut aivan uuden näkökulman ja rohkeuden oman ja yrityksen toiminnan tarkasteluun.”

– Aaro Kinberg, Specialist and Concept Manager, UPM-Kymmene Wood Oy

Ainutlaatuinen tieto- ja teoriapankki muutoksen johtamisesta

Onnistu päivittäin tekemisessäsi


Maailma on pullollaan timanttisia mallinnuksia ja teorioita. Etsinnästä huolimatta emme ole löytäneet sellaista teoriapankkia, joka vastaisi omaa tarvettamme muutoksen johtamisessa organisaatioissa. Siksi päätimme tehdä sen itse. Olemme valikoineet Varustamoon kaikista malleista ja teorioista parhaat, ja jatkamme tätä kuratoimista edelleen. Löydät tietoa kolmen erilaisen näkökulman takaa;

  1. Yksilön osaaminen ja kasvu
  2. Dialogisuus ja kulttuuri
  3. Toiminnan suunta

Nämä kolme erilaista näkökulmaa antavat katsontakannan joko yksilöön, yhteisöön tai toimintaan. Haasteesi voivat liittyä esimerkiksi yksilöiden motivointiin tai omaan jaksamiseesi, jolloin paras näkökulma sinulle aloittaa on yksilö. Voi olla että työyhteisösi haasteet liikkuvat metatasolla, eli ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Silloin kannattaa tarttua dialogisuuden ja kulttuurin näkökulmaan. Jos taas tuntuu että teillä on ongelmia ihan käytännön toiminnassa, niin aloita toiminnan suunnasta.

Satojen valmennettujen organisaatioiden kokemuksella uskallamme sanoa että pelkkä tieto ei muuta mitään, tarvitaan myös toimintaa. Tästä syystä Varustamossa on teorian lisäksi niin kutsuttuja ”treenejä”. Ne ovat lyhyitä harjoituksia, joita voit soveltaa omassa ympäristössäsi ja joiden avulla johdat muutosta kohti parempaa huomista.

Hinnoittelu:

Olemme pahoillamme, mutta Varustamon käyttö ei maksa mitään muuta kuin sinun aikaasi. Se on siis ilmainen. Kaikki Varustamossa oleva on sinun vapaasti käytettävissäsi. Me uskomme johtamisen vallankumoukseen, jossa tieto on vapaasti kaikkien saatavilla. Mitä enemmän tutustut artikkeleihin ja teoriaan, sitä paremmin ymmärrät ihmisten välistä toimintaa ja sinulla on mahdollisuus johtaa muutosta omassa organisaatiossasi.

 

”Intohimomme on nähdä muiden loistavan.” -MCIDn 3. arvo

 

Tulemme kysymään sinulta palautetta Varustamon toiminnasta ja soveltamistasi treeneistä, jotta muutos ei jäisi pelkästään haaveiluksi. Mikä toimi, mikä ei toiminut? Mitä Varustamosta vielä puuttuu? Lähetämme myös ajoittain lisää vinkkejä ja uusia ajatuksia kaikille Varustamon jäsenille.

 

Oletko valmis sukeltamaan syvään päätyyn?

Älä jää enää yksin. Haluamme auttaa sinua.

Osallistu muutoksen johtamiseen


Jäikö jotain epäselväksi tai hampaankoloon? Emmekö osanneet kertoa olennaisia asioita tarpeeksi selkeästi? Muuta kysyttävää?

Jätä puhelinnumerosi tähän niin soitamme vuorokauden kuluessa!

    Numeron jättäminen tähän ei velvoita mihinkään, ei edes vastaamaan. Soitamme jutellaksemme kanssasi tarkemmin, tai voidaan myös lämpimikseen jutella vain mukavia!

    Yhteystietomme löydät myös täältä.